Primer bany de l’any

El dia abans estàvem preocupats per l’estat de la mar per la possibilitat d’haver de cancel·lar el Primer Bany, però tot i que encara estava una mica picada, l’hem pogut celebrar. La temperatura ambient al moment del bany era d’uns 14 graus, però amb el vent que s’ha anat aixecant la sensació era més freda, en canvi, l’aigua la teníem a 15,5 graus… el canvi climàtic no perdona.
I bé, tot i el vent i l’estat de la mar, hem batut el rècord de participació, 221 banyistes!!, que des de l’any 2012 que va ser de 200 participants no s’havia pogut superar.

Hem tingut gent de Lloret, Blanes, Tossa, Tordera, Vidreres, Barcelona, Badalona, Sta. Coloma de Farners, Sant Celoni, Dosrius, Igualada, Sils, S. Vicens de Castellet, Pallejà, L’Ametlla del Vallès, Ripollet, Lille (França), Fresburg (Alemanya).

El banyista més gran ha estat la Rosalia Fernández Cejudo amb 81 anys i la més petita la Silvia Insa Codina amb 3 anys.

Després del bany superràpid, l’esperat batut de xocolata calent i el petit esmorzar que s’ofereix a tots els assistents.
Seguidament, s’han donat els premis a tots aquells banyistes que són fidels al bany amb 5, 10, 15, 20 i 25 anys de participació, lliurats per la regidora d’esports Anna Garcia-Castany i la presidenta del Club Nàutic Margarita Colomer
Com sempre, acabem l’acte amb el sorteig d’una espatlla serrana, vins, cava i diversos regalets més.

I arriba l’hora dels agraïments, primer de tot a la col·laboració que tenim de l’Ajuntament de Lloret i per totes les facilitats que ens han donat per poder seguir amb aquesta, ja festa i tradició del poble de Lloret. Al Club Nàutic per deixar-nos fer servir les seves instal·lacions. També gràcies a Protecció Civil, Policia Municipal i Servimed, per vetllar com sempre per tots nosaltres, als serveis de neteja, als nostres voluntaris i com no, moltes gràcies a tots els participants.

I ja sabeu, sense tots vosaltres no hi ha festa!!

Ara només ens queda desitjar-vos que tingueu un meravellós any 2023 i que ens retrobem d’aquí no res, el 2024 a la platja.

Us deixem un enllaç ⇒a les fotografies, moltes d’elles gentilesa de Fitel Televisió.

I aquí teniu els que seran premiats a la pròxima edició ⇓

 

Si tens curiositat per saber quanta gent s’ha banyat al llarg d’aquests anys i quants cops. Entra aquí